Creat special pentru tine

Design interior gratuit

Locuiești în Timișoara și împrejurimi și încă te gândești cum să-ți mobilezi casa? Massif te ajută! Preluăm lunar 5 clienți cărora le oferim Design Interior complet și gratuit!

De la imaginație la realitate

Oferim design interior, personalizat și...gratuit!

Da, oferim acest serviciun 100% gratuit. Singura condiție este ca proiectul să fie în zona noastra (Timișoara și împrejurimi).

Sună prea bine?

De ce ați oferi un asemenea serviciu gratuit?

Și noi ne-am pune întrebarea asta în locul tău. De ce am face asta gratuit? Și nu, nu condiționăm prin folosirea produselor noastre.

Oferim acest serviciu pentru că avem designeri cu foarte multă experiență care abia așteaptă să-și demonstreze skill-urile dar mai ales pentru că e modalitate de a obține clienți noi.

Proces extrem de simplu

Cum funcționează

01 Completezi formularul

Ne dai toate informațiile de care avem nevoie pentru a începe proiectul. Te rugăm să ții cont că preluăm maxim 5 clienți pe lună.

02 Stabilim bugetul și timeline-ul

Unul din colegii noștri te va contacta pentru a intra mai în detaliu și pentru a stabili bugetul și termenul de livrare.

03 Noi îți trimitem mai multe designuri

Colegii se pun pe treabă și vor veni spre tine cu mai multe exemple de design urmând ca ulterior să alegeți împreună o versiune finală.

04 Implementare

Te ajutăm cu consultanță și, după caz, livrarea și montajul produselor comandate de la noi.

Vrei și tu design interior gratuit?

Completează formularul cât de corect posibil și hai să-ți transformăm viziunea în realitate. După completare te vom contacta în maxim 24 de ore lucrătoare.