Ofertă de sezon

Comandă până pe 1 Mai și beneficiază de reduceri de 10% la peste 50 de produse! Transformă-ți casa acum!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Paturi din lemn masiv

Paturi din lemn masiv, 100% personalizabile: optează pentru frasin, stejar sau mahon, modifică dimensiunile după preferințe și vopsește-le în orice culoare dorești.

Comode dormitor din lemn masiv

Alege comode din lemn masiv, complet personalizabile: alege între frasin, stejar sau mahon, adaptează dimensiunile și personalizează-le cu orice nuanță dorești.

Mese dining din lemn masiv

Mese de dining din lemn masiv, complet personalizabile: alege între frasin, stejar sau mahon, adaptează dimensiunile și personalizează-le cu orice nuanță dorești.

Birouri din lemn masiv

Birouri din lemn masiv, complet personalizabile: alege între frasin, stejar sau mahon, adaptează dimensiunile și personalizează-le cu orice nuanță dorești.

Noptiere din lemn masiv

Noptiere din lemn masiv, perfect potrivite pentru paturile din lemn masiv: alege din frasin, stejar sau mahon, ajustează dimensiunile în funcție de nevoile tale și optează pentru orice culoare dorești, pentru a crea un ansamblu armonios și elegant în dormitorul tău.
Coș
Login
Folosim cookies pentru a îți îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Folosind acest site, îți exprimi acordul pentru folosirea lor.

Rediceri de 1 decembrie

Zile
Ore
Minute
Secunde

Reduceri de 10% la toate produsele și 15% la produsele selectate