Nu știi ce modele, tip de lemn sau culoare să alegi?

Completează formularul și primești consultanță gratuită și un discount de 300 de lei!

După completarea formularului, vei primi discountul pe mail și unul din consultanții noștri te va contacta în maxim 24 de ore.

Nu mișcă, nu scâțâie, garantat!

Toată mobila de la Massif este concepută să reziste pe viață. Paturile au fost supuse la teste extreme de rezistență, reușind să reziste chiar și la o mașină de 1400 kg.

Create de la zero pentru tine

Facem totul de la zero, de la alegerea lemnului până la finisaje și vopsire. Având control total pe procesul de producție și putem face orice personalizare

Doar lemn masiv

Avem o abordare de zero compromisuri la calitate așa că folosim doar lemn masiv de frasin, stejar sau mahon. Somierele paturilor sunt făcute din lemn de tei.

Orice dimensiune dorești

Mobilă în dimensiunile tale la precizie milimetrică

Avem control total pe procesul de producție așa că putem face orice modificare dorești.

Ai nevoie de spațiu sub pat de 279 mm? Exact atât va fi.

Vrei o comodă care să intre perfect într-un spațiu restrâns? Nici o problemă, tu doar faci măsurătorile, de restul ne ocupăm noi.

100% personalizabile

Mobilă care ți se potrivește perfect

Dorești să-ți exprimi personalitate având un pat verde? Sau poate vrei să fie violet deschis? Sau gri antracit?

Nici o problemă, alegi culoarea din peste 2500 de opțiuni și noi o putem face.

Incredibil de rezistente

Nu va mai trebui să schimbi mobila vreodată

Mobila de la Massif este gândită să reziste pe viață. Frasinul, stejarul și mahonul rezistă peste 100 de ani.

Nu vei mai avea nevoie să schimbi vreodată mobila…decât dacă te plictisești de ea. 😅

Recenzii verificate

Alexandra Pitirici
Read More
Cea mai buna alegere pe care am făcut-o! Este un pat foarte solid, bine finisat, noi am ales și personalizarea culorii, care a ieșit foarte frumoasă. De la ambalarea perfectă a produsului, la accesoriile pentru montaj, calitatea lemnului, somiera, toate la superlativ, peste așteptări. Este un pat ușor și intuitiv de asamblat de către două persoane. Cred că este cel mai rezistent pat de pe piață în momentul de față, după părerea noastră. Recomand cu căldură Massif, sunt profesioniști! Mulțumim!
Denisa Ioana
Read More
Foarte multumita de comanda primita. Am tinut legatura continuu cu unul dintre lucratorii firmei. Am fost anuntata constant de starea comenzii, am primit exact ce am comandat, un pat solid, exact ca in descriere de care suntem extrem de multumiti! Recomand cu drag!
Dan Sabadas
Read More
Am achiziționat recent un pat Tycoon pentru care am ales lemnul de stejar. Execuția s-a încadrat în termenul precizat pe website. Lemnul și finisajele sunt de o calitate excelentă, echipă tânără și entuziastă. Felicitări și succes pe mai departe. Recomand cu cea mai mare încredere. The Team at Massif were attentive throughout, offering advice from the start, and ensuring our order completed smoothly, all the way to delivery.So much so, that we're planning to order more Massif beds this year for our newly refurbished home!We're happy Massif Customers, from Ireland.
Alexandra Bunea
Read More
Tocmai am primit patul Perfect customizat si chiar este perfect. 🤍 A ajuns mai repede decat ma asteptam, ambalat atat de bine de nu ar fi putut pati nimic in timpul transportului. L-am asamblat singura - cam atat de simplu e. 😄 Comunicarea cu baietii este de nota 10. Ma bucur mult ca i-am descoperit si ii recomand cu drag! Multumesc, Massif.ro!
Bogdan Iancu
Read More
Patul arata exact asa cum ne-am dorit. Cei de la Massif sunt foarte de treaba si chiar au acceptat sa le vedem fabrica, chiar daca am ajuns in Timisoara intr-o zi de duminica. Tot ce fac, fac cu pasiune si asta se vede. Patul a ajuns la timp, iar finisajele sunt cele pe care ni le-am dorit (chiar au acceptat sa foloseasca un alt lac pentru a albi putin stejarul). Montajul este foarte simplu si nu necesita experienta.
Previous
Next
Procesul este incredibil de simplu

Cum funcționează?

01 Completezi formularul

Ne dai informațiile de bază: prenume, email și număr de telefon

02 Primești un discount instant

Primești un discount de 5% instant pe email doar pentru că ai apelat la serviciul de consultanță.

03 Consultanță gratuită

Unul dintre consultanții noștri te va contacta în maxim 24 de ore și te va ajuta să personalizezi comanda ta

04 Comanda finală și livrarea

O dată ce ești mulțumit cu produsele personalizate, plasezi comanda și alegi livrarea în 5, 10, 25 sau 40 de zile lucrătoare. Te vom ține permanent la curent cu statusul comenzii.