GARANȚIE 30 DE ANI

Ce vreți să spuneți prin "garanție 30 de ani"?

Exact asta! Produsele noastre sunt gândite pentru a rezista o viață sau mai mult. Dar pentru că mai nimeni nu ne credea când ofeream garanție pe viață, am pus un număr ceva ma icredibil: 30 de ani. 

Cu toate astea se poate întâmpla în cazuri foarte rare să fie un defect de fabricație sau o slăbiciune interioară a lemnului. În cazuri de genul, oricând se întâmplă acum sau peste 20 de ani, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și ne vom ocupa noi de restul. Asigură-te doar ca ai numărul de comandă și factura la îndemână pentru identificare.

Dacă doar o parte din produs are o problemă?

Nu contează dacă tot produsul sau doar o piesă are o problemă noi vom înlocui tot produsul sau piesa după caz.

Stai așa...voi n-o să pierdeți bani cu garanția asta?

Nu, nu chiar. Am pornit în călătoria asta cu un obiectiv în minte: să vindem DOAR produse super rezistente. Asta este o promisiune pe care am luat-o și continuăm să o luăm foarte în serios.

Datorită designului și materialelor folosite se întâmplă extrem de rar ca clienții să apeleze la garanție și când s-a întâmplat a fost de obicei de la defecte cauzate de transport.

Ai în continuare întrebări? Nu ezita să ne suni sau să ne scrii pe Facebook/Instagram, îți vom răspunde cât se poate de repede.
Coș
Login

Extra Reduceri de până
la 25%

LA comenzi de peste 10000 lei ai 5% reducere
și respectiv 10% reducere la comenzi de peste 20000 LEI

Ai până la 15% EXTRA reducere dacă alegi livrarea mai îndelungată