Termeni și Condiții pentru SC MASSIF ROMANIA FURNITURE SRL

Introducere

Vă mulțumim pentru că ați ales să vizitați site-ul nostru, massif.ro. Utilizarea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor noastre, care pot fi actualizați sau modificați ocazional fără preaviz. Vă încurajăm să revizuiți această pagină regulat pentru a fi la curent cu orice schimbări.

Protecția Datelor Personale

La SC MASSIF ROMANIA FURNITURE SRL, protejarea datelor dumneavoastră personale este o prioritate. Utilizăm informațiile personale colectate de pe acest site exclusiv pentru a vă oferi o experiență personalizată și eficientă în utilizarea serviciilor noastre. Ne angajăm să nu distribuim aceste informații unor terți fără acordul dvs. explicit, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

Condiții de Utilizare

Accesul și utilizarea site-ului massif.ro sunt permise doar în scopuri personale, nefiind acceptate utilizările comerciale fără autorizarea prealabilă a SC MASSIF ROMANIA FURNITURE SRL. Conținutul site-ului, inclusiv textele, imaginile, designul și orice alt material, este protejat prin drepturi de autor și aparține SC MASSIF ROMANIA FURNITURE SRL. Orice încercare de copiere, modificare sau distribuție a acestui conținut fără acordul scris al companiei este strict interzisă.

Drepturile Dumneavoastră

Respectăm drepturile dumneavoastră privind datele personale, oferindu-vă posibilitatea de a accesa, rectifica sau solicita ștergerea informațiilor pe care le deținem despre dumneavoastră. De asemenea, puteți refuza procesarea datelor dumneavoastră personale pentru marketing direct.

Limitări de Răspundere

SC MASSIF ROMANIA FURNITURE SRL nu va fi responsabilă pentru orice pierderi sau daune ce pot surveni din utilizarea acestui site sau a informațiilor pe care le conține. Aceasta include, dar nu se limitează la, erorile sau omisiunile din conținut sau accesul neautorizat la datele dumneavoastră personale.

Actualizări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a site-ului după efectuarea acestor modificări constituie acceptul dumneavoastră al noilor termeni.

Garanția Produselor

Angajamentul Nostru

La SC MASSIF ROMANIA FURNITURE SRL, ne mândrim cu calitatea și durabilitatea produselor noastre. Toate produsele comercializate pe site-ul massif.ro beneficiază de o garanție comercială extinsă de 30 de ani, reflectând încrederea în standardul de calitate pe care îl oferim.

Condiții de Garanție

Garanția acoperă toate defectele de fabricație sau problemele care apar din condiții normale de utilizare a produselor. Ne angajăm să rezolvăm orice astfel de problemă fără costuri suplimentare pentru client, inclusiv, dar fără a se limita la, repararea sau înlocuirea produsului defect.

Procedura de Garanție

Pentru a beneficia de garanție, vă rugăm să ne contactați prin intermediul datelor de contact disponibile pe site, furnizând detalii despre problema întâmpinată și dovada achiziției. Echipa noastră va evalua situația și va determina cea mai adecvată soluție pentru a asigura satisfacția dumneavoastră.

Excluderi din Garanție

Garanția nu acoperă defectele sau deteriorările provocate de utilizare necorespunzătoare, neglijență, modificări ale produsului fără acordul SC MASSIF ROMANIA FURNITURE SRL, sau accidente. De asemenea, uzura normală nu este considerată defect și, prin urmare, nu este acoperită de această garanție.

Informații Suplimentare

Pentru orice întrebări sau clarificări legate de garanția produselor noastre, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră cu produsele noastre este pe deplin satisfăcătoare.

Contact

Pentru întrebări sau nelămuriri legate de termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați prin mijloacele de comunicare listate pe site.

Email: contact [at] massif.ro

Telefon: 0744873900