Afacerea ta are nevoie de paturi rezistente care nu se rup și nu scârțâie?

comandă paturi hoteliere ultrarezistente

Descoperă modelele noastre de paturi din lemn masiv gândite special pentru hoteluri și pensiuni. Paturile sunt proiectate să reziste la utilizare intensă și vin cu 10 ani garanție

Rezistență testată pentru afacerea ta

Toată mobila de la Massif este concepută să reziste la folosire intensă și îndelungată. Paturile au fost supuse la teste extreme de rezistență, reușind să reziste chiar și la o mașină de 1400 kg

Orice culoare și dimensiune

Facem totul de la zero, de la alegerea lemnului până la finisaje și vopsire. Putem face orice dimensiune sau culoare și putem ajusta dimensiunile standard pentru nevoile afacerii tale.

10 ani garanție

Avem o abordare de zero compromisuri în privința calității așa că putem oferi liniștiți garanție 10 ani pentru că știm că paturile vor rezista fără probleme chiar și unui regim de folosire intensă

Incredibil de rezistente

Rezistența paturilor testată până la extrem

Suntem extrem de preocupați de rezistența paturilor noastre așa ca le-am supus la tot felul de teste de la a sări 10 oameni în unul la a urca o mașină de 1400 kg pe altul.

Orice modificare dorești

Configurate exact pe nevoile tale

Suntem producător așa că avem control total pe procesul de producție. Dorești dimensiuni speciale?

Nici o problemă. Vrei o culoare mai neobișnuită? Putem face orice culoare dorești.

Recenzii verificate

Alexandra Pitirici
Read More
Cea mai buna alegere pe care am făcut-o! Este un pat foarte solid, bine finisat, noi am ales și personalizarea culorii, care a ieșit foarte frumoasă. De la ambalarea perfectă a produsului, la accesoriile pentru montaj, calitatea lemnului, somiera, toate la superlativ, peste așteptări. Este un pat ușor și intuitiv de asamblat de către două persoane. Cred că este cel mai rezistent pat de pe piață în momentul de față, după părerea noastră. Recomand cu căldură Massif, sunt profesioniști! Mulțumim!
Denisa Ioana
Read More
Foarte multumita de comanda primita. Am tinut legatura continuu cu unul dintre lucratorii firmei. Am fost anuntata constant de starea comenzii, am primit exact ce am comandat, un pat solid, exact ca in descriere de care suntem extrem de multumiti! Recomand cu drag!
Dan Sabadas
Read More
Am achiziționat recent un pat Tycoon pentru care am ales lemnul de stejar. Execuția s-a încadrat în termenul precizat pe website. Lemnul și finisajele sunt de o calitate excelentă, echipă tânără și entuziastă. Felicitări și succes pe mai departe. Recomand cu cea mai mare încredere. The Team at Massif were attentive throughout, offering advice from the start, and ensuring our order completed smoothly, all the way to delivery.So much so, that we're planning to order more Massif beds this year for our newly refurbished home!We're happy Massif Customers, from Ireland.
Alexandra Bunea
Read More
Tocmai am primit patul Perfect customizat si chiar este perfect. 🤍 A ajuns mai repede decat ma asteptam, ambalat atat de bine de nu ar fi putut pati nimic in timpul transportului. L-am asamblat singura - cam atat de simplu e. 😄 Comunicarea cu baietii este de nota 10. Ma bucur mult ca i-am descoperit si ii recomand cu drag! Multumesc, Massif.ro!
Bogdan Iancu
Read More
Patul arata exact asa cum ne-am dorit. Cei de la Massif sunt foarte de treaba si chiar au acceptat sa le vedem fabrica, chiar daca am ajuns in Timisoara intr-o zi de duminica. Tot ce fac, fac cu pasiune si asta se vede. Patul a ajuns la timp, iar finisajele sunt cele pe care ni le-am dorit (chiar au acceptat sa foloseasca un alt lac pentru a albi putin stejarul). Montajul este foarte simplu si nu necesita experienta.
Previous
Next

Modele special proiectate pentru hoteluri și pensiuni

ORICE DIMENSIUNE
ORICE CULOARE

Pat din lemn masiv – Amazing

Prețul inițial a fost: lei 1.899,00.Prețul curent este: lei 1.399,00.
ORICE DIMENSIUNE
ORICE CULOARE

Pat din lemn masiv – Amazing 2

Prețul inițial a fost: lei 1.599,00.Prețul curent este: lei 1.099,00.
ORICE DIMENSIUNE
ORICE CULOARE

Pat din lemn masiv – Magnificent

Prețul inițial a fost: lei 1.999,00.Prețul curent este: lei 1.499,00.
ORICE DIMENSIUNE
ORICE CULOARE

Pat din lemn masiv – Jack

Prețul inițial a fost: lei 2.307,80.Prețul curent este: lei 2.077,02.
ORICE DIMENSIUNE
ORICE CULOARE

Pat din lemn masiv – Lady

Prețul inițial a fost: lei 2.638,90.Prețul curent este: lei 2.375,01.
ORICE DIMENSIUNE
ORICE CULOARE

Pat din lemn masiv – Perfect

Prețul inițial a fost: lei 3.957,80.Prețul curent este: lei 3.562,02.
ORICE DIMENSIUNE
ORICE CULOARE

Pat din lemn masiv – Pericles03

Prețul inițial a fost: lei 3.407,80.Prețul curent este: lei 3.067,02.
ORICE DIMENSIUNE
ORICE CULOARE

Pat din lemn masiv – Temptation

Prețul inițial a fost: lei 3.847,80.Prețul curent este: lei 3.463,02.
putem oferi discounturi semnificative în funcție de numărul de produse comandate

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi